Annonce

Annonce

Solveig Felbo, som er stifter og CEO i Råhandel, ser frem til samarbejdet med Jan Andersen, som skal løfte selskabets løsninger til især foodservice- og hospitalitykæderne til næste niveau.

Råhandel henter profil fra Dagrofa Foodservice

Den danske startup Råhandel ansætter Jan Andersen som ny salgsdirektør.

Den danske startup Råhandel ansætter Jan Andersen som ny salgsdirektør. Han kommer med 25 års erfaring fra foodservice-sektoren, hvor han senest var ansat som kundedirektør hos Dagrofa Foodservice.

Råhandel har netop etableret sig med eget lager i Jylland, og det er på flere fronter gået rigtig stærkt, siden firmaet i efteråret 2020 lukkede en investeringsrunde på over 10 mil. kr., hvor bl.a. madiværksætteren Johan Bülow kom ind i ejerkredsen.

Den 16. juni bliver Jan Andersen en del af holdet. Han er uddannet kok, og har de seneste ni år arbejdet som direktør for nationale kunder hos Dagrofa Foodservice. For Jan Andersen bliver den kommende opgave at åbne dørene hos endnu flere større indkøbere og kæder i hele landet, oplyser Råhandel i en pressemeddelelse.

”Det har været et stort personligt ønske at skifte spor og bevæge mig fra den traditionelle grossistverden over i startup-miljøet, hvor jeg særligt glæder mig til at arbejde med en mere holistisk værdikæde,” siger Jan Andersen, som længe har holdt øje med Råhandel.

"Markedet har savnet nogen, der vender værdikæden på hovedet. De seneste par år har der været en tendens til, at flere og flere leverandører efterspørger en ny type produkter, der er mere lokalt forankret, og hvor det ikke bare handler om mængde og kvantitet. Jeg tror derfor kun, at Råhandel har skrabet overfladen af potentialet, og jeg glæder mig til at løfte salgstallene og bringe Råhandel videre på rejsen,” siger han.

Om Råhandel

  • Råhandel er en online markedsplads med samlet bestilling, levering og betaling af fødevarer fra små og mellemstore fødevareproducenter til erhvervskunder og -kæder inden for detail- og restaurationsbranchen.

  • Virksomheden startede i 2017 i en fødevaregodkendt garage i Roskilde. Der er nu over 700 varer til salg på platformen fordelt på mere end 150 producenter fra hele Danmark.

Flere artikler fra samme sektion

Det er blevet dyrere at være økologisk forbruger

Økologiske fødevarer er steget i pris for første gang i seks år viser Forbrugerrådet Tænks årlige pristjek af 15 økologiske dagligvarer.

16-05-2022 2 minutter

Jordbrugsfond er på jagt efter nye investorer

Krigen i Ukraine bremser aktiesalget hos Dansk Økojord, som opruster med to ansatte i jagten på det store gennembrud hos de store investorer.

12-05-2022 7 minutter Omlægning,   finansiering

Vil du teste danske bælgfrugter?

Innovationscenter for Økologisk Landbrug kan nu tilbyde fødevarevirksomheder og professionelle køkkener at afprøve danske økologiske bælgfrugter.